dijous, 23 de juny del 2011

Reptes a l'Alta Muntanya i al Desert...

Ara com ara, els nostres 2 màxims exponents del Club Patidors competitivament parlant, el RAMI i el TERMINATOR -o viceversa-, ténen molt aprop els següents reptes:

TERMINATOR, 16 i 17 de juliol 2011:
MONEGROS ISOSTAR DESERT MARATHON 110-120 km





RAMI, 16 i 17 de juliol 2011:
ANDORRA ULTRA TRAIL "Iniciàtic", 103 km













Potser alguns companys també faran les versions "curtes" d'aquestes "animalades"...:
- els 35 km del Andorra Ultra Trail (Ricard)
- la Marató dels Monegros, uns 40 km (Sayen)
- ...

Ànims Kanalla, endavant amb els Reptes!! ;)

diumenge, 12 de juny del 2011

eXpedició Puigsacalm 2011

Arran de la Puigsacalm eXtrem Marató 2010, en que vam patir i disfrutar tant i tant, teníem pendent de tornar a visitar el Puigsacalm però en plan una mica més tranquil.

Com és normal, costa quadrar totes les agendes de la penya, però un grupet hi hem près part i cal dir que ens ho hem passat d'allò més bé!

Hem iniciat la ruta a Sant Privat d'En Bas, a prop de Les Preses, a la Garrotxa. Des d'aquí, hem pujat cap al Salt de Sallent però pel track de la Marató, una mica més llarg que l'accés normal però la veritat és que ens féia gràcia repetir-lo.
Havent plogut tant els dies anteriors i fins a la mateixa nit abans, ja ens esperàvem que hi hauria força aigua arreu, però no tanta!
Hem hagut de travessar diverses vegades els rierols i per tant, ens hem mullat els peus i les cames, i UN, hehe, fins a la cintura! Vaja, que hem anat molls de genolls cap avall tota la ruta. Però ha estat divertidíssim!
Doncs bé, del Salt de Sallent, espectacular per la quantitat d'aigua que baixava, hem anat cap a fer cim, tot passant pel Puig dels Llops -hem evitat la Canal dels Ganxos amb força seny-, i arribant al Puigsacalm, a 1515m i amb una vista espectacular... quan la boira ens ho permetia.

Al final han estat 18,5 km en 6h i uns 1600m de D+, tot parant a esmorzar, anar fent fotos, vídeos, xerrant, observant el paisatge, ..., en definitiva, una eXpedició molt bonica, tan per la zona, com per la companyia.






L'eXpedició: Diego, Moni, Riki, Sayen, Roger, Presi, i Joan.

Aquí teniu un petit vídeo, hehe, que podríem catalogar de còmic... ;)



Ara a veure qui s'atreveix enguany de participar en la Marató eXtrem del Puigsacalm... ;)