dijous, 3 de novembre del 2011

Colla de Patidors cap a la MdM...

Aquí teniu la colla de Patidors que participarem a la Marató del Montseny 2011 !!

Com no podia ser d'una altra manera, el RAMI va ser el primer en apuntar-se...
Després, com aquell qui no vol la cosa, el Presi el va seguir... no, no, no va caldre insistir gaire!




El Bonfi, que ja tenia en ment fer una marató de muntanya -fos la que fos-, es va decidir per aquesta, ja que tot i que li feia més gràcia la Puigsacalm, com que a la MdM ja en hi havíem inscrit, doncs éll també, què carai!



Gairebé al mateix temps, el Riki no podia ser menys i també s'hi va tirar de cap...



Al cap de poc, i cal dir que no ho va fer abans perquè no va poder, el Sayen, que vindrà expressament d'Alemania per córrer la MdM, també és al sac!



Passades unes setmanes, si, si, setmanes, ja que vam ser dels primers a inscriure'ns, el Jordi (Jra), germà del Presi i resident a Sta. Maria de Palautordera, tot i no estar avesat a fotre gaires animalades atlètiques, com que té el Montseny a tocar, li feia molta gràcia apuntar-se. I així doncs, vès què, sóm-hi! hehe, tot i que està una mica "acollonit", ja que serà la seva primera marató!



I bé, l'última a inscriure's, i a base d'insistir-li molt i molt, hehe, el Terminator, que si no està al 100% -o gairebé-, costa de convèncer...



Així doncs, si els veieu per allà patint com cabr... volem dir, disfrutant al màxim, animeu-los, bé, a uns més que a d'altres -que n'hi ha que aniran "sobrats", hehe-, i foteu-los-hi alguna foto de la seva cara de patiment que segur que us ho agraïran... ;)

Ànims a tots, Patidors!! I també, com no, donar les gràcies a la organització, voluntaris, etc. per la iniciativa i la feinada!