dimarts, 19 d’abril del 2011

II Marató de Muntanya 3 Valls 2011

Des de feia moooolt de temps, a "el Presi" li anàven dient els companys "maratonians" del Club que tenia que fer una Marató, ja!

A "el Presi", tants km li feien molt de respecte, i més si era d'asfalt. Així doncs, com que "el Presi" l'asfalt ja l'ha aparcat de fa temps, va fer una juguesca amb el company "Xampi" (amb unes quantes maratons a les potes), en que aquest l'acompanyaria en la seva primera Marató. Però a condició que fos una Marató de Muntanya.

Aleshores, "el Presi", va pensar: "si el Presi no va a la Marató, que la Marató vingui a el Presi!"

I així va ser. Així va néixer la Marató de Muntanya 3 Valls, una eXperiència P-LAB (Laboratori de Patiments) en que seria la primera Marató de "el Presi", el 2010, i amb molt bona companyia, cal dir!

Enguany hem fet la II MM3Valls i el resultat ha estat molt enriquidor i positiu. L'hem compartit amb uns companys i companyes de patiment genials. Una eXperiència inoblidable, vaja.

Hi ha hagut molt de NIVELL. Els temps de crono parlen per sí sols. A més, el dia va acompanyar d'allò més, amb una bona temperatura, i en general, un dia força agradable, igual que l'ambient viscut.

Només ens queda agraïr a tothom qui l'ha fet possible tant d'esforç i patiment... esperem retrobar-nos ben aviat en un altre P-LAB... ;)

Club Patidors