dissabte, 9 d’abril del 2011

Remember When: 2004, debut en Raid d'Aventura...

Encetem els "Remember When" per tal d'exposar al Blog una mica de la Història del Club Patidors, ja que estem a punt de fer els 10 anys, i això és molt de temps i, com no, amb moltes eXperiències viscudes.

Doncs sí, cap allà l'any 2004, alguns ja feia temps que ens miràvem els Raids d'Aventura de reúll i ens picava la curiositat. Això sí, amb molt de respecte, ja que no teniem gaire experiència en cap de les disciplines que s'hi disputen.

Tot i així, havent participat ja l'any anterior al Raid Verd SQS de Sant Quirze Safaja, de curta durada i assequible a tothom, vam decidir-nos pel Raid EGAN de Capellades, que ho tenim a tocar.
Vam fer 2 equips i la veritat és que se'ns va fer força llaaaarg (gairebé 7 hores d'anar fotent-l'hi kanya), però l'eXperiència va ser realment enriquidora i molt positiva: l'ambient, les proves, els recorreguts, etc. A part, com dèiem, l'ambient de la prova, el companyerisme entre participants i el bon rotllo en general, feia que aquest esdeveniment fos com una trobada d'amics, amics per una mateixa afició: l'esport i la natura.

Després en van venir d'altres, però això ja ho explicarem... ;)