diumenge, 9 d’octubre del 2011

7 Patidors a la Marató del Montseny!

L'any 2010, 5 Patidors vam participar en la Marató eXtrem del Puigsacalm. Va ser la primera edició d'una marató altament recomanable però alhora molt dura. Hi vam ser, el Rami, Presi, Riki, Sayen i Diego. Cal dir que vam agafar un dia de pluja en que el circuit estava molt malmès i vam acabar patint d'allò més, però alhora disfrutant al màxim d'aquest patiment... uns més que d'altres, hehe... ;)


Enguany, alguns volíem tornar a la Puigsacalm, però l'aparició de la primera edició de la Marató del Montseny, ens va fer canviar la decisió, ja que el Montseny també ens atrau força i per alguns, ens és una mica desconegut malgrat la proximitat.
Així doncs, com no podia ser d'una altra manera, vam ser dels primers en inscriure'ns-hi. Bé, el Rami i el Presi, en un pim-pam. Després, el Bonfi i el Riki. Al cap de poc, el Sayen i el Jra (que viu on inicia i acaba), i finalment, el Terminator, que ha costat més de convèncer, tot i que el paio va sobradíssim!

Doncs ja tenim 7 Patidors en un repte magnífic per uns paratges fantàstics en que segur que patirem però que també disfrutarem moltíssim. I és que 9 hores poden donar per molt, eh? ;)

Ja us explicarem l'eXperiència, que fins aleshores, tenim alguns altres reptes no menys prometedors en quan a patiments i satisfaccions: Cursa Solidària del Cava, Rogaining del Vi, fer un Ecos per Montserrat, i entrenaments varis... :)

Molts ànims a tothom i a seguir entrenant, patint i disfrutant!