diumenge, 8 d’abril del 2012

MM3Valls2012VR: L'Estrena...

07/04/2012, Marató de Muntanya 3 Valls VR12... L'Estrena...

Com diria aquell... "L'hem feta!!" I tant! El Presi i el Terminator hem estrenat el NOU recorregut de la MM3Valls, que ara és més "Trail" i amb un terreny molt variat i també amb un paisatge que es fa mirar i admirar. I què dir de l'Aventura que s'hi planteja... una eXperiència del tot recomanable i inoblidable!

el Presi! al punt geodèsic de Crivilleres (744m)

Ara us podria explicar pas a pas tota la nostra Aventura, però sovint, i més per a qui no és expert escriptor, explicar les sensacions i emocions viscudes és dificil de fer només amb paraules. A més a més, potser també us transmetria unes vivències que, al ser les meves pròpies i en unes circumstàncies personals i en una data concretes, segur que no seran les mateixes que potser viureu vosaltres si algun dia també la feu. I és que cadascú és diferent i tothom viurà les seves pròpies eXperiències, que no seran ni pitjors ni millors, senzillament, seran diferents.

La veritat és que m'ho he passat d'allò més bé dissenyant la ruta. Fent "tracking", o sigui, escoltant els suggeriments dels companys, seguint-los per ensenyar-me racons desconeguts, descobrint nous camins i corriols per mi mateix, llocs que eren tant desconeguts com també aprop eren. Mirant mapes, traçant rutes amb el GPS, ajustant les distàncies i desnivells amb els programes de mapes i GPS. Intentant no renunciar a aquell corriol o zona per tal d'ajustar al màxim el traçat. Pensant alternatives al no poder fer-la en una data concreta. Motivant la penya. Entrenant per poder satisfer el meu desitg de realitzar-la. Estimulant l'autosuficiència i la pròpia responsabilitat d'un/a mateix/a, que és, crec, l'essència de tot aventurer i aventurera. I moltes històries més que em queden com a experiència que fan suma i segueix...

Segurament algú amb més "empenta" ja hagués convertit aquesta MM3Valls en una bona Marató de Muntanya en plan "oficial". Segurament tindria una gran acceptació i força èxit, és cert. I mai es pot dir mai, és clar. De fet, ja se'ns ha passat pel cap la idea... però ara com ara, la vida quotidiana només ens permet estar per aquestes històries... aix...

El Presi tenia clar que la faria sí o sí, ja fos sol o acompanyat, però la veritat és que es fa molt millor en companyia, i el Terminator ha estat un bon company de patiment. Ens hem anat estirant mútuament al llarg del recorregut, i ja en els últims kms ha estat ell qui m'ha estirat a mi més sovint... però no gaire, eeeh... ;)
Cal dir que hem assaborit tot el recorregut tan intensament com hem pogut, i tot i que cap al final ja teniem ganes d'acabar, un cop acabada, coi, fins i tot un te la sensació de que s'ha fet curta... o potser ho dic ara que ja l'he paït una miqueta? No ho sé, en tot cas, ja tinc en ment d'altres indrets propers per a una "futura" edició de la MM3Valls... (o no).

Àlbum de Fotos MM3Valls2012VR by Presi&Terminator 

 


Doncs ja sabeu, si us va el "rotllo", no ho dubteu més i munteu-vos l'Aventura al vostre aire i ritme, i deixeu que el paisatge, els camins i corriols i tot el que us envolta us penetri ben endins per tal d'intensificar les vostres sensacions i eXperiències. Endevant amb el vostre esperit Aventurer!


 el Presi!, Club Patidors