diumenge, 1 d’abril del 2012

MM3Valls2012VR

P-LAB Marató de Muntanya 3 Valls 2012 VR


Ara feia temps que no publicàvem al Blog... la veritat és que la vida quotidiana te les seves prioritats i els seus moments, i a vegades, trobar un espai de temps, o d'inspiració per a escriure uns pensaments o unes vivències es fa... complicat.

Doncs sí, vam fer la 1a edició de la MM3Valls el 2010, amb mooolta calor però també amb moltes ganes. El 2011, hi vam tornar, amb el mateix recorregut i amb una meteorologia molt agradable: els cronos així ho van demostrar!

Edició rere edició vèiem que a la gent li anàva aquest rotllo de córrer sense arcs de sortida/arribada, sense premis, sense classificacions (o si, hehe), en autosuficiència, en definitiva, pel sol fet de córrer entre gent amb el mateix esperit d'aventura.

Avui dia, curses i activitats semblants ja són una realitat: trobades d'amics i coneguts en que es corre pel simple fet de córrer, per l'afició mateixa i el compartir l'experiència amb d'altre gent i fer noves amistats i coneixences, així com la d'adquirir noves experiències i el descobriment de nous llocs i paisatges.

Enguany, la MM3Valls s'havia de celebrar el 21 d'abril... però NO podrà ser, ja que una parella de Patidors se'ns casen i ésclar, ens hi volen al 100% (es veu que ens volen fer ballar fins les tantes... i de privar, ni t'explico... aix...). Així doncs, tot i que ens sap greu per la gent que volia compartir aquesta experiència conjunta amb tots i totes nosaltres, hem optat per passar a "mode virtual"...

Ens expliquem: tenim el track (enguany, NOU de trinca!), tenim el mapa topogràfic (NOU!), i tothom te ganes d'aventura i de noves experiències! Què més necessitem? Doncs DECISIÓ! La vostra, la de tothom qui vulgui eXperimentar!

Així doncs, us posem a l'abast tooota la informació i recomanacions en la web de la MM3Valls2012VR i que esperem que us decidiu a realitzar-la, al vostre aire, quan i com volgueu!


45 km i 1800m D+ aprox. plens de sorpreses i eXperiències
Qui serà FINISHER?