dimarts, 17 d’abril del 2012

Open Raid X-Race SQM "Novato" eXperience!

En primer lloc, donar l'Enhorabona al Sisco per haver "aguantat" l'impensable... (per a éll)  ja que la veritat és que la previsió eren els 22km que posava a la web, tot i que jo ja sabia que eren una "aproximació". A més a més, ja passa, que la vida quotidiana a vegades no et permet de fer "els deures" tal i com s'haurien de fer, i és clar, després passen "factura"... eh, Sisco? hehe... ;)

Sisco (6Q), Patidors Team

De totes maneres, el plantejament ha estat en tot moment "anar fent" i disfrutant de l'eXperiència, i com no, aprèndre'n.

Jo, el Presi, ja n'he fet uns quants de Raids -entre altres cosetes-, també en plan Open "Aventura", que tampoc en sóc un expert, és clar, però ja sabia de què anàva la cosa... però el Sisco, no massa. Que "s'ha deixat enredar", vaja. Però jo crec que ha disfrutat i patit a parts iguals... almenys això he observat i coi, també m'ho ha dit!

Vam anar força bé fins al trekking de Canaletes... allà les rampes ja començàven a fer estralls, tot i així, xino-xano, vam anar fent el tros del Salt del Cargol, etc. Aleshores, a l'agafar la Btt per 2n cop, el Sisco em feia patir, i per no tirar directes cap a la meta -com ell volia-, vam decidir de deixar un fita i anar tirant cap a meta. Una llàstima, ja que crec que l'haguéssim pogut fer, però en aquell moment, la decisió va ser "raonable" vistes les "circumstàncies". Ja n'hi haurà d'altres, de Raids... ;)



Així doncs, una bona eXperiència, tan per a mi com per al Sisco, que ara sí, ja te assumit que per "disfrutar" mínimament dels esdeveniments "outdoor", s'ha d'entrenar habitualment, cadascú al seu ritme i nivell, però s'han de fer els "deures", tú! No hi ha més secret!

Ei, i a mi m'agrada intentar "enganxar" la penya a fer esport "outdoor" i compartir la meva poca o molta eXperiència, que sempre se n'aprèn, fins i tot del més "novato"... ;)


Vídeo (YouTube)


Vinga, enhorabona als organitzadors del Raid SQM i especialment al Pol, amb qui hem "negociat" la col.laboració del Club Patidors al Raid. A disposar, ja ho sabeu! ;)

Ànims a tothom i especialment al Sisco! Endevant! ;)

el Presi!



1 comentari:

martasqm ha dit...

Felicitats a tots dos, al 6q x arribar!! I al presi x animar i motivar fins al darrer moment!! Així dona gust fer les coses!!
Bon material foto/video!!me fet a la idea de com va anar l'experiència!!;)