diumenge, 8 de juliol del 2012

La Cabreta de la Cursa Muntanya Torrelavit 2012

Aprofitant que estava fent de "control" en una cruïlla, exactament en l'últim kilòmetre, just quan s'entrava a l'asfalt havent passat per Cal Vicari, anava fent fotos a tothom que corria.
En fer una nova foto, allò que en un primer moment m'ha semblat un gos, resulta que era... una... cabra!!! Caram!!

Veieu la cabreta rera el corredor de blanc...
Doncs bé, després de la sorpresa inicial, he tornat a la feina... a seguir fent fotos...

Quan ja ha passat l'"escombra", he anat tirant avall cap a la meta, per veure si em manàven fer més feina i ajudar en alguna cosa més. Però quan m'acostava per allà on hi havia l'ambulància, abans del pavelló, sento una dona que diu:

- Aquest, aquest és de l'organització!

Kulló! Jo ja m'he acollonit i m'hi he acostat a veure què... i coi, em trobo una Mossa d'Esquadra amb la cabra entre les cames agafada amb un tros de cinta de marcar, i el seu company Mosso que em diu:

- Escolta, ets de l'organització, oi? Doncs és que ja fa estona que estem aquí amb la cabra, que l'hem hagut de "retenir", ja que dificultava el trànsit de vehícles, i és clar, nosaltres hem de marxar! A veure si te'n pots fer càrrec i tornar-la d'allà on sigui!

I ja em veus a mi agafant la cabra, que sí que sabia d'on podia ser, del Ranxo Santana, és clar, però, i ara, què collons foto jo amb la cabra!!!???

La cabreta agafada pel Presi...
Val, penso, tiro cap al c/ del Bosc, on tinc el cotxe, li dic al meu cosí Carles que m'ajudi, i la portem al Ranxo... i sí, la idea era bona, però la cabra no col·laborava... o no caminava, o tot d'un plegat fotia una estrebada, o es fotia a menjar herba. A més a més, estava embarassada, i quan l'agafava per la cinta del coll, feia ofegs i em feia patir! Aix...

Aleshores truco al meu pare perquè avisi al Carles que em baixi a ajudar, a veure si entre tots dos la podem anar (es)tirant amunt... i mentrestant, la penya, els participants i vianants que ja marxàven "flipàven" veient-me estirar la cabra i parlant per telèfon... aix... quin fart de riure que es fotíen... i jo anar estirant la cabra...

Vídeo "pasturant" la cabreta... aix...


De seguit, em truca l'Anna que "on era, que em necessitàven a la pista, per l'entrega de trofeus, que hi havia de ser sí o sí!"... i és clar, jo li dic que "estic aquí, amb la cabra!!!" I l'Anna que diu:

- Que què dius d'una cabra? (no s'ho creia!)

I jo li resumeixo la història i que ja he cridat al Carles i tal, i aleshores em diu que farà pujar al "Capi" amb el cotxe de l'Ajuntament per veure si la podem carregar allà i portar-la al Ranxo. Ei, que jo ja tenia coll avall que l'hauria de fotre dins el meu cotxe i tal i tal... que em feia patir, pobreta la cabreta, aix...

I sí, ara arriba el Carles amb una cinta per gossos, i li posem, no sense fotre una mica de conya primer -la cosa s'ho valia...-, i mentre la cabra anava menjant herba, l'Anna em torna a trucar per "exigir-me" que baixi JA!!!

Bé, li faig una foto de record -li he agafat carinyo i tot, snif, snif, ...- i vaig avall quan veig al "Capi" que puja amb la furgo de l'Ajuntament... li comento el què, i tiro avall... aix...

El Carles amb la cabreta...
Després me n'assabento que ha seguit als participants des del km 6, quan han passat pel costat d'un ramat de cabres i ovelles que pasturàven... a més a més, 3 ovelles més també els han seguit una estona i s'han quedat extraviades per Cal Arboçar... aix... esperem que "tothom" es pugui reagrupar!!!

Doncs bé, fins aquí la història de la cabreta, que, per sort, no se l'ha menjat el llop i no hi ha hagut més conseqüències que no fos fotre'ns un fart de riure i de poder explicar aquesta anècdota de l'edició d'enguany, la 33a Cursa de Muntanya de Torrelavit!

Moltes gràcies a tothom per haver-ho fet possible!

el Presi!
Club Patidors

P.D.: i a tu, cabreta, que siguis molt feliç, i coi, si vols entrenar, fes-ho quan ho hi hagi Cursa!!! ;)

1 comentari:

LLIURE ha dit...

Hola, el dorsal 289, es a dir, un servidor i uns quants corredors mes, ho vem fer envoltats d'ovelles, que corrien acollonides davant i al costat nostre, els pobres animals. El pobre pastor encara les estarà buscant, li vem fer un bon escampall a l'home. Una nova experiencia fer una cursa així. La recomano a tothom